Viitorul lui Sergio Ramos, în impas! Starul iberic a refuzat o ofertă din cauza salariului pe care l-ar fi primit

Sergio Ramos Club America Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 August 2023, 10:18
Data actualizarii: Marti 15 August 2023, 10:33

După încheierea contractului cu PSG, Sergio Ramos a rămas fără echipă și este în așteptarea unei oferte care să-l mulțumească. 

Campion mondial și dublu campion european cu naționala Spaniei, Sergio Ramos se poate lăuda cu un palmares impresionant. Are cinci titluri de campion în La Liga, patru Ligi ale Campionilor și 180 de selecții la naționala de seniori a țării sale. 

Fundașul iberic și-ar fi dorit să ajungă la Inter Miami, alături de Lionel Messi, însă nu a existat vreo discuție concretă în acest sens.

A refuzat oferta de la Club America 

Clubul mexican a negociat pentru transferul lui Sergio Ramos, din postura de jucător liber de contract, însă discuțiile s-au oprit la salariu. 

Publicația Marca dezvăluie că fotbalistul și-ar fi dorit să primească cel puțin 8 milioane de dolari pe an, ceea ce era complicat de susținut din partea mexicanilor. 

Motivul pentru care spaniolul nu a rămas pe Parc des Princes

Cu câteva zile înainte anunțului despre plecarea de la campioana din Ligue 1, Sergio Ramos ar fi ajuns la o înțelegere pentru prelungirea contractului pentru încă un sezon, chiar și micșorarea salariului, anunță El Nacional.

Situația s-a schimbat radical atunci când s-a aflat că noul antrenor de la PSG va fi Luis Enrique, fostul selecționer al Spaniei, cu care Sergio Ramos a avut o relație agitată, marcată de diferite scandaluri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!