Vesti proaste pentru Contra si Marica! Diego Costa si-a revenit si va putea juca pentru Atletico, in meciul de maine

Vesti proaste pentru Contra si Marica! Diego Costa si-a revenit si va putea juca pentru Atletico, in meciul de maine

►Duminica 17:30 Ajax - Ado Den Hag, 20:00 Finalele skandenberg: Ii paste bataia! 22:00 Stoica, primul meci in GLORY

Diego Costa, atacantul "revelatie" al acestui sezon, fotbalist care a contribuit si el decisiv la parcursul formidabil al echipei "rojiblanco", si-a revenit dupa accidentarea suferita in mansa tur a meciului cu Barcelona, din sferturile Ligii Campionilor, si va putea juca imptoriva lui Getafe - este anuntul facut de presa spaniola.

Accidentat in meciul tur disputat cu Barcelona in Liga Campionilor, acum o saptamana, fotbalistul care se lupta si el in acest sezon pentru castigarea Ghetei de Aur va putea reveni mai repede decat se preconiza, acesta fiind pastrat de Diego Simeone in lotul pentru partida din etapa cu numarul 33.

Lideri in Primera Division, madrilenii de la Atletico vor intalni in aceasta etapa Getafe, formatia lui Cosmin Contra si Ciprian Marica.

Cei doi romani continua lupta pentru salvarea de la retrogradare, echipa lor aflandu-se in acest moment pe loc retrogradabil, locul 18 al clasamentului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies