Veste URIASA pentru City si PSG! Platini a anuntat VERDICTUL de la fair-play financiar! Ce se intampla cu echipele care au datorii

Autor: Sport.ro
Joi 24 Aprilie 2014, 17:14

	Veste URIASA pentru City si PSG! Platini a anuntat VERDICTUL de la fair-play financiar! Ce se intampla cu echipele care au datorii

►In numele lui PIRLO! Benfica - Juventus, 22:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Michel Platini anunta ca Manchester City si PSG sunt in siguranta. Chiar daca au incalcat regulile fair-play-ului financiar, cele doua cluburi nu vor fi date afara din Europa. 

PLATINI: FARA SANGE SI LACRIMI!

 

"Niciun club din Europa nu va fi exclus pentru fair-play-ul financiar. Daca va asteptati la sange si lacrimi veti fi dezamagiti. Prima decizie va fi anuntata la inceputul lunii mai. Vor fi sanctiuni aspre, dar nu vom exclude pe nimeni din competitii. Dar cluburile vor fi afectate de santiunile noastre. Vom merge pana la capat", a declarat Michel Platini in Le Parisien. 

SEFUL UEFA, NEMULTUMIT DE MODELUL PSG!

Platini a stat de vorba cu seicii de la PSG si cu Laurent Blanc si le-a explicat ca nu este de acord cu metoda prin care familia regala din Qatar investeste banii la PSG. 

"Le-am explicat ca modelul lor de sponsorizare este atipic si diferit fata de restul echipelor. Contractul de sponsorizare cu QTA, compania de turism din Qatar, este inovativ, e tot ce pot spune. Dar viabil? Valoarea lui e corecta? Expertii trebuie sa raspunda", a declarat Platini. 

PATRU POSIBILITATI

Cluburile cu pierderi mari precum Manchester City si PSG pot castiga cazul prin argumente solide, pot ajunge la o intelegere cu comisia UEFA, sa recunoasca si sa primeasca o mustrare si o amenda de 100.000 de euro, iar in cazurile serioase sa fie eliminate din competitiile organizate de UEFA. 

Pandemia pierde din ritm în țara noastră. Iohannis: S-ar putea să avem un Crăciun fără restricţii suplimentare
BRAT

Modifică setările cookies