Joi 13 Iulie 2017, 14:27

Veste ingrozitoare! Nouri, mijlocasul lui Ajax, nu isi va mai reveni niciodata: "Creierul lui a suferit leziuni severe si permanente!"

Veste ingrozitoare! Nouri, mijlocasul lui Ajax, nu isi va mai reveni niciodata: "Creierul lui a suferit leziuni severe si permanente!"

Ajax a anuntat astazi verdictul medicilor - mijlocasul Abdelhak Nouri, care saptamana trecuta a suferit un atac de cord, nu isi va mai reveni niciodata.

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Azi, 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Ajax a anuntat in aceasta dupa amiaza vestea dramatica.

"Am primit cu mare regret vestea ca Appie Nouri a fost diagnosticat cu leziuni severe si permanente ale creierului."

"Gandurile si rugaciunile noastre se indreapta catre el si catre toti cei care il iubesc.", a scris Ajax pe contul oficial de Twitter.

Abdelhak Nouri, a suferit un atac de cord, sambata, in timpul meciului amical cu formatia Werder Bremen, din cadrul stagiului de pregatire din Austria.

Nouri, in varsta de 20 de ani, a cazut pe teren in minutul 72, iar personalul medical a intervenit imediat. Jucatorului olandez i s-a facut masaj cardiac timp de 20 de minute, iar doctorii au utilizat si defibrilatorul.

Abdelhak Nouri a fost transportat cu elicopterul la spital unde a fost plasat in coma artificiala.

Abdelhak Nouri a evoluat in sezonul trecut pentru echipa a doua a clubului Ajax Amsterdam, care a terminat sezonul pe locul secund, si a fost desemnat cel mai bun jucator din liga secunda olandeza.

1 comentarii
Preşedintele Iohannis efectuează o vizită în Bacău, la societatea comercială Aerostar
BRAT