Campionate externe

Un fotbalist a fost suspendat pe viata dupa ce l-a facut KO pe arbitru cu o lovitura brutala. Cum s-a petrecut incidentul: VIDEO

Un fotbalist de liga a treia din Portugalia a fost suspendat pe viata pentru o lovitura scandaloasa aplicata unui arbitru.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Aprilie 2017, 12:58
Data actualizarii: Luni 03 Aprilie 2017, 13:05

Marco Goncalves, fotbalist la Canelas 2010, a fost suspendat pe viata in urma unei faze scandaloase care a avut loc la un meci din liga a treia portugheza.

Jucatorul s-a enervat dupa un fault si si-a lovit un adversar, moment in care arbitrul a intervenit. Acesta nu a putut fi oprit nici de central, lovindu-l pe acesta cu genunchiul in figura.

In mod incredibil, Goncalves a sustinut in fata Comisiei de Disciplina din a Federatiei Portugheze ca nu el a fost instigatorul.

"Nu-mi amintesc sa-l fi lovit. El m-a impins. Imi spuneti ca l-am lovit cu genunchiul. Daca a fost asa, vrea sa ii cer scuze arbitrului. Adversarul m-a injurat de mama, mi-a spus ca ii doreste moartea mamei mele. Am pus mana pe el si s-a aruncat pe gazon", a fost declaratia lui Goncalves.

Clubul Canelas 2010 a reactionat prompt si a anuntat ca fotbalistul nu va mai avea niciodata legatura cu respectiva formatie.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies