ULTIMA SANSA cu Steaua! Fanii lui Chelsea il fac PRAF pe Mourinho, desi in primavara se rugau sa-l inlocuiasca pe Rafa Benitez! Ce mesaje DURE i-au trimis:

Autor: Sport.ro
Sambata 28 Septembrie 2013, 19:05

	ULTIMA SANSA cu Steaua! Fanii lui Chelsea il fac PRAF pe Mourinho, desi in primavara se rugau sa-l inlocuiasca pe Rafa Benitez! Ce mesaje DURE i-au trimis:

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Mourinho s-a intors pe Stamford Bridge dupa 6 ani de "exil", timp in care a antrenat Inter Milano si Real Madrid, castigand si o Liga a Campionilor. Dorit cu insistenta de fani in primavara, cand acestia se rugau de Abramovich sa-l aduca in locul lui Rafa Benitez, antrenor sub comanda caruia Chelsea arata un joc deloc placut, chiar daca a reusit sa cucereasca Europa League, Mourinho este acum facut praf de suporterii londonezi.

Chelsea are un inceput dezamagitor de sezon, reusind doar 3 victorii din 6 posibile, iar astazi nu a reusit decat un rezultat de egalitate in fata rivalilor de la Tottenham, lucru care i-a enervat si mai rau pe fani, acestia cerand chiar demisia antrenorului.

Daca fanii lui Tottenham au cantat pe tot parcursul meciului "Mourinho, nu mai este deloc special", suporterii lui Chelsea se pare ca au ajuns si ei la aceeasi concluzie.

"Tin doar sa amintesc, clubul nostru se numeste Chelsea FC, nu Jose Mourinho FC".

"M-am saturat sa ma uit la meciurile lui Chelsea cu Mourinho pe banca".

"Jose Mourinho nu are niciun plan pentru Chelsea...el este aici pentru a distruge. Mourinho OUT!".

"Hmmm. Juan Mata intra pe teren, iar Chelsea joaca dintr-o data mai bine. E incredibil faptul ca Mourinho tot nu vrea sa-l bage titular. TREZIREAAA!", au fost cateva dintre mesajele fanilor, pe Twitter.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Cum a evoluat piața UE în ultimii 12 ani și ce beneficii le-a adus românilor
BRAT