UEFA coronavirus Supercupa Europei suporteri Campionate externe Supercupa Europei s-ar putea juca in prezenta fanilor! Anuntul de ultima ora al UEFA! Cati spectatori vor putea intra in tribune

Fani in tribune la Supercupa Europei, Bayern - Sevilla! Anuntul de ultima ora facut de UEFA! Cati spectatori vor putea asista la meci

UEFA a anuntat ca ia in calcul ca suporterii sa se intoarca in tribune. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 August 2020, 16:59
Data actualizarii: Marti 25 August 2020, 17:07

Comitetul executiv al forului european a decis sa permita prezenta spectatorilor la Supercupa Europei care va avea loc pe 24 septembrie, la Budapesta. 

Pe stadion nu vor putea intra, insa, prea multi oameni. Numarul de spectatori nu va putea depasi 30% din capacitatea arenei. 

Toate celelalte meciuri care se disputa in competitii organizate de UEFA vor continua sa se joace cu portile inchise, asa cum a decis Comitetul Executiv la inceputul lunii iulie. 

Oficialii UEFA si-au pastrat dreptul de a reveni cu recomandari sau modificari asupra Supercupei, in functie de evolutia pandemiei de coronavirus. De asemenea, ei ar putea reveni si la decizia ca restul partidelor sa se joace in absenta fanilor, daca situatia o va permite. 

"Desi a fost important sa aratam ca fotbalul poate continua mai departe, fara fani, jocul si-a pierdut ceva din caracterul sau. Speram sa folosim Supercupa UEFA din Budapesta ca un experiment pentru a vedea daca este posibila intoarcerea fanilor la meciuri.

Lucram indeaproape cu Federatia Maghiara si guvernul acesteia pentru a implementa masuri pentru a asigura sanatatea tuturor celor care participa la meci, din tribune sau de pe teren. Nu ne vom asuma riscuri cu siguranta oamenilor", a declarat presedintele UEFA, Aleksander Ceferin, potrivit site-ului oficial al forului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!