steliano filip Dinamo Mezokovesdi Campionate externe

Steliano Filip s-a gândit să se retragă din fotbal, după ce a retrogradat cu Dinamo: ”Dacă Dumnezeu ar fi vrut, așa s-ar fi întâmplat”

Steliano Filip (28 de ani) a semnat cu Mezokovesdi, în prima ligă din Ungaria, după ce a stat mai bine de jumătate de an fără contract.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Decembrie 2022, 19:37
Data actualizarii: Luni 26 Decembrie 2022, 19:38

După ce s-a despărțit de Dinamo, fundașul stânga nu și-a găsit un alt angajament și s-a pregătit acasă. S-a stabilit la Oradea, alături de familia sa, și a dezvăluit că s-a gândit că poate ar fi mai bine să renunțe la fotbal.

Steliano Filip: ”Aici mi-am găsit liniștea”

Între timp, pentru Filip a apărut oferta din Ungaria, pe care a și acceptat-o. La noua sa echipă, fundașul este coleg cu Arpad Tordai, fostul portar de la Universitatea Cluj, Petrolul și Viitorul.

"Am văzut că timpul se lungește și m-am gândit că poate nu ar trebui să rămân în fotbal. Dacă nu o sa mai joc, asta e. În perioada asta am vrut să mă apropii de Dumnezeu. Nu știu dacă m-am gândit neapărat la retragere, dar dacă Dumnezeu ar fi vrut asta, atunci așa s-ar fi întâmplat.

(n.r. a decis să se mute la Oradea) Așa am simțit, aici mi-am găsit liniștea, acum sunt liniștit, sunt foarte bine. Ai liniște, pace și sănătate, restul nu contează! M-am stabilit aici, sunt bine cu familia, iar acum e și fetița la mine", a spus Filip, pentru PlaySport.

În două mandate la Dinamo, Steliano Filip a adunat 199 de meciuri pentru „câinii roșii”, în care a marcat 7 goluri și a oferit 15 pase decisive. 

De asemenea, fundașul lateral stânga a bifat și 7 prezențe la echipa națională, jucând și la ultimul turneu final la care România s-a calificat, EURO 2016.

În România, Filip a mai jucat pentru LPS Banatul, Avicola Buziaș, FC Maramureș, Dunărea Călărași și Viitorul Constanța

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!