"Steaua" Bulgariei, retrogradata in Liga a 4-a, alaturi de o alta echipa importanta! Cutremur in fotbalul din tara vecina

Autor: Sport.ro
Marti 02 Iunie 2015, 08:17

	"Steaua" Bulgariei, retrogradata in Liga a 4-a, alaturi de o alta echipa importanta! Cutremur in fotbalul din tara vecina

Cutremur in fotbalul bulgar, acolo unde doua dintre cele mai importante echipe, TSKA si Lokomotiv, au fost retrogradate in liga a patra!

TSKA Sofia, cel mai titrat club din istoria fotbalului bulgar, cu 31 de titluri si 20 de Cupe, si formatie la care au jucat mai multi romani de-a lungul ultimilor ani, a fost retrogradata in liga a patra din cauza datoriilor!

Clubul din capitala Bulgariei, pentru care Sergiu Bus a evoluat in turul campionatului recent incheiat, fiind unul dintre cei mai buni marcatori, a incercat sa isi rezolve problemele prin vanzarea mai multor jucatori, insa nici asa datoriile nu au putut fi stinse in totalitate.

Astfel, fosta adversara a Stelei din preliminariile Europa League a trecut la statutul de club amator de fotbal si va juca in urmatorul sezon tocmai in cel de-al patrulea esalon bulgar.

Aceeasi soarta a avut-o si Lokomotiv Sofia, o alta echipa importanta din tara vecina, formatie care a terminat campionatul pe locul 3. Lokomotiv are in palmares 4 titluri ale Bulgariei, 4 Cupe, dar si un sfert jucat in Cupa UEFA, in 1980.

La TSKA Sofia au evoluat in acest sezon, printre altii, fostii stelisti Stefan Nikolic si Valentin Iliev, dar si fostul rapidist Nemanja Milisavljevic.

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies