VIDEO Siuuuu! Cristiano Ronaldo, primul gol pentru Al-Nassr după trei meciuri! Căpitanul înscris din penalty și a adus un punct 

Cristiano Ronaldo Al-Nassr Campionate externe
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 19:07
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 19:08

Al-Nassr s-a deplasat pe tereul lui Al-Fateh în etapa cu numărul 15 din prima ligă a Arabiei Saudite, scor 2-2. 

A fost al treilea meci pentru Cristiano Ronaldo (37 ani) la noua echipă, jucat din postura de căpitan și titular indiscutabil. După prestații șterse în primele două meciuri, căpitanul portughez a reușit să marcheze primul său gol la Al-Nassr. 

Scorul a fost deschis de gazde prin Tello, în minutul 12, însă Al-Nassr a egalat prin Talisca, în minutul 42. Al-Fateh a trecut iar în avantaj, în minutul 58 aș partidei, prin golul lui Bandebka, însă Cristiano Ronaldo a fost decisiv. 

Cristiano Ronaldo, primul gol pentru Al-Nassr 

În al treilea minut de prelungiri ale meciului, superstarul portughez a executat perfect o lovitură de la 11 metri, restabilind egalitatea. În urma golului său, Al-Nassr, care venea după o înfrângere, a obținut un punct și a trecut din nou pe primul loc în clasament. 

Ricardo Regufe, noul impresar al lui Cristiano Ronaldo, comision de 30 de milioane de euro

În Portugalia, cotidianul de referinţă Publico anunţa la începutul lunii ianuarie că plecarea lui "CR7" de la Manchester United şi angajamentul său cu saudiţii de la Al-Nassr a coincis cu finalul parteneriatului cu Mendes, agenţia sa Gestifute şi societatea Polaris care îi gestiona drepturile de imagine.

Şi, conform cotidianului El Mundo, finalul acestei lungi colaborări ar fi intervenit la finele lui 2022, pe când atacantul portughez i-ar fi prezentat agentului un ultimatum pentru a-i cere să negocieze un transfer la Chelsea sau Bayern Munchen, fără de care relaţia lor ar fi urmat să ia sfârşit. Ca urmare a eşecului lui Mendes, Ricardo Regufe a fost cel care l-a reprezentat pe Cristiano Ronaldo la negocierile cu Al-Nassr.

Şi, conform jurnalului sportiv Marca, portughezul de 43 de ani, originar din Porto, ar fi încasat un comision de 30 de milioane de euro pentru rolul său de intermediar. O sursă apropiată lui Ricardo Regufe, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, a afirmat că acesta din urmă "a fost managerul personal al lui Cristiano timp de mulţi ani şi continuă să fie", fără să confirme dacă "Ricky", cum este alintat acesta de către Ronaldo, l-a înlocuit efectiv pe Jorge Mendes în calitate de agent. Angajat la Nike între 2000 şi 2018, Regufe a fost cel care l-a convins pe Ronaldo să semneze în 2003 un contract cu marca americană, furnizorul de echipament sportiv al naţionalei Portugaliei, după ce Cristiano tocmai debutase la echipa reprezentativă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!