Si zeii au idoli! Iniesta recunoaste: "Iubeam sa-i vad cum joaca, de la ei am invatat fotbal!" Cine l-a invatat fotbal pe mijlocasul de 100.000.000:

Autor: Sport.ro
Joi 13 Septembrie 2012, 12:25

	Si zeii au idoli! Iniesta recunoaste: "Iubeam sa-i vad cum joaca, de la ei am invatat fotbal!" Cine l-a invatat fotbal pe mijlocasul de 100.000.000:

Super jucatorul Barcelonei si al nationalei Spaniei a vorbit in premiera despre fotbalistii care i-au marcat cariera de fotbalist.
 

Intr-un interviu acordat unei reviste din Argentina, micutul mijlocas spaniol a dezvaluit in premiera numele celor 3 jucatori care, in viziunea lui, au ridicat fotbalul la rang fotbalul in arta.

"Aimar, Riquelme si, mai nou, Messi, mi-au marcat cariera de fotbalist. Argentinienii vostrii sunt incredibili, iubesc sa ii vad cum joaca. De cand eram doar un pusti iubeam sa il vad pe Aimar cum 'mangaie' mingea, m-a inspirat mult in perioada in care juca la River, dar si la Valencia. Pur si simplu am fost fermecat.", a spus Iniesta.

Mai mult, 'matadorul' spaniol s-a declarat onorat de sansa pe care i-a oferit-o Barcelona, aceea de a evolua in aceeasi echipa cu superstarul argentinian Juan Riquelme, cel care a evoluat in 30 de meciuri pentru echipa catalana.

Presa din argentina a fost intrutotul de acord cu Iniesta, spunand: "Sa-i vezi cum joaca e pur si simplu incredibil, joaca cu atata lejeritate, te face sa crezi ca totul este posibil. Cu o minge la picior reusesc sa adune zeci de mii de apaluze".

Terasele, luate cu asalt direct de la 00:00. Muzica a răsunat din nou în Centrul Vechi
BRAT