SENZATIE! Duckadam si-a ras pentru prima data mustata dupa 34 de ani: "Ma simt de parca fac plaja topless" :) Gestul facut pentru Steaua:

Mai veche decat Cupa Campionilor castigata de Steaua in 86, mustata lui Duckadam e de ieri istorie.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Mai 2013, 22:10
Data actualizarii: Marti 07 Mai 2013, 21:57

Pe 7 mai, in cea mai draga zi din istoria Stelei, Duckadam si-a tinut promisiunea: si-a dat jos mustata care l-a facut celebru. A promis asta daca Steaua va lua titlul.

Asteptarea a luat sfarsit. Steaua a luat titlul dupa 7 ani, iar Duckadam si-a dat jos mustata. Barbierul eroului de la Sevilla a fost actuala sotie.

"E ca si cum as fi la mare si as face topless. Sa dea Dumnezeu ca in fiecare an sa-mi rad mustata, sa ia Steaua campionatul" a spus Duckadam.

"Duckadam are un suflet mare, a fost un mare portar, care ne-a adus cea mai mare bucurie. are un suflet mare si e dispus sa faca orice pentru Steaua" a spus si Iordanescu.

Muresan, in 2008, la primul titlu al CFR-ului si generatia de aur a Romaniei la mondialul din 98 si-au mai onorat pariurile celebre.

"A fost cred ca in 79 , cand m-am logodit, sotia atunci a plans, iar actuala sotie Alexandra nu ma cunoaste fara mustata" a mai spus Duckadam.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!