Seicii de la City au cumparat echipe in America si Australia, arabii de la PSG raspund si ei! PSG negociaza preluarea unui club din Serie A

Autor: Sport.ro
Vineri 24 Ianuarie 2014, 14:16

	Seicii de la City au cumparat echipe in America si Australia, arabii de la PSG raspund si ei! PSG negociaza preluarea unui club din Serie A

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal

Daca seicii milionari de la Manchester City, sefii lui Pantilimon, cauta sa se extinda pe alte continente, acestia cumparand deja doua francize in MLS si A-League (Liga Nord-americana de fotbal si Liga Australiana), sefii lui Paris Saint Germain sunt gata sa raspunda prin achizitionarea unui club din Serie A.

Potrivit presei italiene, seicul Hamad Al-Thani, proprietarul lui PSG, este gata sa preia Cagliari, formatie pentru care a inceput deja negocierile.

Acesta s-ar fi intalnit deja cu Massimo Cellino, patronul clubului sard, cel care i-a transmis ca ar fi dispus sa vanda, dupa ce a intrat in conflict cu autoritatile din Cagliari si a mutat echipa la Trieste.

Cellino, care a incercat la randul sau sa isi extinda orizonul, dorind sa achizitioneze West Ham United, insa fara succes, ar putea accepta in cele din urma oferta lui Al-Thani, avans sanse mari sa se orienteze din nou catre Anglia, unde Leeds ar putea fi viitoarea destinatie.

Seicii de la City si PSG nu sunt singurii care detin mai multe echipe de fotbal, acest lucru fiind intalnit si in cazul familiei Pozzo, care detine Udinese, Granada si Watford.

Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies