Șeicii de la Al-Nassr pregătesc încă o lovitură! Ofertă pentru căpitanul Barcelonei: salariu de 36 de milioane de euro 

Al-Nassr fc barcelona Sergio Busquets Campionate externe
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 14:06
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 14:07

Al-Nassr a dat lovitura în această iarnă, transferându-l pe Cristiano Ronaldo (38 ani). 

Gruparea saudită a reușit să îl transfere pe superstarul portughez în această iarnă, transformându-l în cel mai bine plătit fotbalist din istorie. Cristiano Ronaldo încasează nu mai puțin de 200 de milioane de euro anual și a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate. 

Conducerea lui Al-Nassr nu vrea însă să se oprească aici cu transferurile stelare. Arabii au pus ochii pe Sergio Busquets (34 ani), jucător care a intrat în ultimele luni de contract cu FC Barcelona și despre care s-a scris că ar urma să plece de pe Camp Nou. Conform Mundo Deportivo, citată de as.com, șeicii i-ar oferi un salariu de 36 de milioane de euro net pe două sezoane, ofertă consistentă în contextul vârstei pe care mijlocașul o are. 

Al-Nassr, cu ochii pe Sergio Busquets 

Sursa citată dezvăluie că oferta este de fapt un cec în alb pentru Sergio Busquets, care ar accepta ca jucătorul să semneze pe o durată mai scurtă. Mutarea face parte din planul arabilor de a-și face o campanie de promovare cât mai spectaculoasă, astfel încât să obțină organizarea Mondialului din 2030. 

Continuitatea lui este o incertitudine pe Camp Nou, deși conducerea blaugrana își dorește ca fotbalistul să semneze prelungirea înțelegerii. Catalanii se lovesc însă de două probleme, partea sportivă, fotbalistul dorind ca echipa să facă un sezon mare astfel încât să se decidă să rămână. De altă parte există partea economică, pentru că Barca nu l-ar putea „înscrie” în cazul în care nu ar accepta să își scadă salariul în contextul problemelor financiare pe care le au.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!