Se cutremura fotbalul european? Cea mai titrata echipa de pe continent risca sa fie RETROGRADATA, intr-un dosar de coruptie si aranjamente
Miercuri 08 Noiembrie 2017, 19:49

Se cutremura fotbalul european? Cea mai titrata echipa de pe continent risca sa fie RETROGRADATA, intr-un dosar de coruptie si aranjamente

Olympiakos, cea mai titrata echipa a Greciei si a continentului, cu 44 de titluri nationale in palmares, risca sa fie retrogradata. Patronul Vangelis Marinakis are mari probleme, el fiind personaj central intr-un dosar de coruptie.

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

Curtea de Apel din Atena a decis sa trimita spre judecata un dosar de coruptie de proportii, in care sunt anchetati oameni importanti din fotbalul elen, in fruncte cu Vangelis Marinakis, patronul celei mai titrate echipe a Greciei, Olympiakos.

Presa de la Atena scrie ca Olympiakos risca retrogradarea daca justitia va decide ca Vangelis Marinakis a facut aranjamente.

Potrivit jurnalistilor eleni, 27 de actuali si fosti conducatori de Federatie si cluburi, antrenori si jucatori risca sa ajunga la inchisoare.

In prezent, Vangelis Marinakis a decis sa renunte la functia sa, lasandu-i locul lui Giannis Moralis, primarul orasului-port Pireu.

Alte cluburi implicate sunt Atromitos, Levadiakos si Veria.