SCENE INCREDIBILE! A fost arestat DIRECT din autocarul 'Stelei' dupa un meci ORIBIL! Cosmarul omului care a TERORIZAT-o pe Steaua in Europa

Autor: Sport.ro
Luni 26 Martie 2012, 10:55

	SCENE INCREDIBILE! A fost arestat DIRECT din autocarul 'Stelei' dupa un meci ORIBIL! Cosmarul omului care a TERORIZAT-o pe Steaua in Europa

Latovlevici o sa-i tina minte numele toata viata! Jucatorul asta l-a scos din sarite in meciurile europene ale Stelei din 2011.

Njongo Priso a fost printre cei mai buni oameni ai lui AEK Larnaca in dubla cu Steaua din grupele Europa League. Fratii Stelei de la Sofia l-au vazut si au facut tot posibilul sa-l ia in iarna. Priso a ajuns la TSKA, unde n-a avut nicio problema sa se impuna ca titular.

Chiar daca a fost acuzat ca si-a falsificat actele si ca ar avea mai mult de 23 de ani, cum pretinde acum, Priso a depasit formalitatile si s-a concentrat pe fotbal.

Pana ieri, cand a trait un episod HORROR la Plovdiv! Priso a fost arestat chiar din autocar, dupa ce a lovit un politist in timpul meciului! Hartuit permanent de jucatorii lui Lokomotiv, Priso a cedat si a fost eliminat dupa ce a schimbat flegme cu un adversar. Scandarile rasiste din tribune l-au facut sa-si iasa din minti! L-a lovit pe unul dintre politistii care incercau sa-l apere de obiectele aruncate in directia lui si a fost retinut imediat dupa meci, chiar in tmp ce facea glume in autocarul echipei!

Priso si-a petrecut ultimele ore in arest si va mai ramane inchis cel putin pana in aceasta dupa-amiaza, cand ii expira mandatul de retinere de 24 de ore!

TSKA a batut-o lejer pe Lokomotiv, 3-0, dar jucatorii n-au putut sa se bucure de victorie dupa meci. Priso a sarbatorit in duba Politiei golul marcat in minutul 57. Si Moraes a inscris la Plovdiv. A facut 3-0 dupa o actiune personala de senzatie in prelungirile meciului.

VEZI AICI VIDEO!

Iohannis avertizează despre valul 4 de Covid: ”Fiecare român să se vaccineze, dacă nu vrea să ajungă la spital”
BRAT
Modifică setările cookies