Steaua isi putea lua TEAPA secolului cu antrenorul asta! "E cel mai slab, n-are nicio treaba. Nu stie NIMIC!" A fost dat afara LIVE dupa un meci RUSINOS

Autor: Sport.ro
Duminica 25 Martie 2012, 19:47

	Steaua isi putea lua TEAPA secolului cu antrenorul asta! "E cel mai slab, n-are nicio treaba. Nu stie NIMIC!" A fost dat afara LIVE dupa un meci RUSINOS

Steaua a incercat sa-l ia inaintea acestul sezon, dar conditiile puse de Becali n-au fost acceptate. Dupa demisia lui Ronny Levy, a fost din nou pe lista patronului, care l-a preferat in cele din urma pe Ilie Stan.

Portughezul Antonio Conceicao s-a dus pana la urma la echipa celui mai bogat patron din Liga I. A ajuns la Astra si a facut investitii masive pentru intarirea lotului. Dupa numai 5 etape in 2012, Conceicao e la un pas sa fie dat afara. Patronul Niculae l-a anuntat ca mai are 24 de ore ca antrneor la Astra.

Miliardarul e dezamagit de colaborarea cu omul pentru Becali ar fi facut ORICE acum un an! Soarta lui Conceicao s-a decis dupa 0-2 cu Tg. Mures.

"I-am chemat maine pe toti la Bucuresti, de la presedinte pana la antrenor secund. O sa luam niste decizii, trebuie sa aud ce explicatii au. Au crezut ca sunt mari valori, dar nu sunt nimic! Vreau sa mi se explice cum faci o echipa numai din fundasi si sa iei astfel de goluri.

Poate exista o explicatie. Poate marele antrenor Conceicao imi explica de ce a facut echipa cu 7-8 fundasi. A luat dublul jucatorilor pe care i-a cerut initial. Spadacio ia mult mai mult decat Grozav sau alti pusti din Liga I, dar ati vazut vreo diferenta de valoare? Copiii astia de la Sportul care iau 2000 pe luna sunt mai buni. Altii iau 30.000 si nu fac doi pasi.

Mi-a fost rusine ca sunt patron la Astra dupa meciul de azi. Sa fie domnul Conceicao patron si eu antrenor. Cred ca faceam echipa mai buna ca el azi. A avut rabdare din partea mea, dar nu se paote sa fii atat de slab. E dezamagitor. Am crezut ca nume inseamna valoare, dar m-am inselat. Nu stie sa faca nimic, nu are nicio legatura cu antrenamentul de fotbal!

I-am lasat pe specialisti sa-si faca treaba, se pare ca nu am fost rasplatit cu profesionalism. Nici macar nu am stiut echipa eu sau presedintele echipei!", a spus Niculae la GSP TV.

Dosarul Colectiv, răsturnare de situație pentru Piedone. Instanța va discuta reunirea cauzelor
BRAT
Modifică setările cookies