Campionate externe

SCANDAL URIAS, Messi e acuzat dur! Prima reactie a starului de la Barca: "Sunt dezamagit!" Ce s-a intamplat:

Stadionul e prea mic! SuperCupa Romaniei: STEAUA - PETROLUL, miercuri 10 iulie 20:45, IN DIRECT ProTV si Voyo.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Iulie 2013, 18:24
Data actualizarii: Miercuri 03 Iulie 2013, 18:24

Astazi trebuia sa aiba loc un meci in Los Angeles intre echipa Prietenilor lui Messi si o echipa a starurilor lumii. Partida a fost insa anulata din cauza unui scandal!

Echipa prietenilor lui Messi a invins pe 29 Iunie in Columbia o echipa formata din staruri mondiale cu 9-6 - revansa ar fi trebuit sa aiba loc astazi in Los Angeles. Meciul a fost insa anulat iar organizatorii i-au atacat dur pe reprezentatii argentinianului.

"Dupa ore intregi in care am incercat sa convingem echipa lui Lionel Messi sa-si indeplineasca obligatiile contractuale si sa vina la Los Angeles, este clar ca nu au respect pentru fani si aceasta piata. Consideram ca este un gest evident impotriva cetatenilor americani si a celor care au sponsorizat acest eveniment" a declarat Todd Graham, presedintele de la El Padrino Spirits Inc., organizatia care s-a ocupat cu organizarea evenimentului. Un meci intre cele doua echipe ar trebui sa aiba loc si pe 6 iulie in Chicago insa si situatia acelui meci este incerta.

Leo Messi a tinut sa raspunda la acuzatii pe pagina personala de Facebook: "Sunt dezamagit de oranizatorii meciului caritabil din Los Angeles. Chiar as fi vrut sa fiu acolo si sa ma distrez cum am facut-o in Peru si Columbia. Proiectul este facut pentru fani si de aceea sunt dezamagit de organizatori. Ii imbratisez pe cei care doreau sa ne sprijine cauza la LA Memorial Coliseum si va multumesc tuturor pentru sprijin" a declarat Messi prin intermediul paginii sale de Facebook.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies