Neymar vs. Messi intr-un meci NEBUN cu 13 goluri! Neymar a inscris un gol formidabil de la 40 de metri, echipa lui Messi a castigat cu 8-5! VIDEO:

Autor: Sport.ro
Miercuri 03 Iulie 2013, 10:47

	Neymar vs. Messi intr-un meci NEBUN cu 13 goluri! Neymar a inscris un gol formidabil de la 40 de metri, echipa lui Messi a castigat cu 8-5! VIDEO:

►Stadionul e prea mic! SuperCupa Romaniei: STEAUA - PETROLUL, miercuri 10 iulie 20:45, IN DIRECT ProTV si Voyo.ro

Aseara a avut loc un meci caritabil in Peru intre 'Prietenii lui Messi' si 'Selectionata lumii', in fata unui stadion umplut pana la refuz de 50.000 de spectatori. Toti ochii au fost atintiti spre duelul decarilor Messi si Neymar, iar spectacolul a fost pe masura asteptarilor.

Cele doua staruri ale Barcelonei au reusit sa puncteze de cate doua ori, iar echipa lui Messi a castigat in final cu scorul de 8-5.

Brazilianul Dani Alves a inceput meciul si a marcat pentru echipa lui Messi, alaturi de argentinienii Daniel Osvaldo, Pablo Aimar, Ezequiel Lavezzi, iar in partea a doua a inscris din nou dar penru formatia lui Neymar, la care mai jucau brazilienii Julio Cesar si Julio Baptista, italienii Paolo Cannavaro si Marco Materazzi, columbianul Mario Yepes si francezul Florent Malouda.

Neymar a reusit golul serii cu o un lob spectaculos de la 40 de metri.
 

Radu Vasile a murit. Fostul premier al Romaniei avea 71 de ani

BACALAUREAT 2013. Subiectele la matematica si istorie au fost publicate

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
CCR: Prelungirea mandatelor aleșilor locali se realizează numai prin lege organică
BRAT