Sa curga MILIOANELE! Razvan Lucescu are MECI DE TITLU la arabi. Antrenorul roman poate fi INGROPAT in bani

Sa curga MILIOANELE! Razvan Lucescu are MECI DE TITLU la arabi. Antrenorul roman poate fi INGROPAT in bani

Daca Al-Hilal castiga azi derby-ul cu Al-Nassr, Lucescu junior face un pas urias spre castigarea campionatului in Arabia Saudita.

Dupa titlul istoric cu PAOK Salonic de anul trecut, Razvan Lucescu e aproape de un nou succes similar, de aceasta data cu cea mai titrata echipa a Asiei, sauditii de la Al-Hilal.

Campionatul in acea zona a lumii se va relua astazi dupa intreruperea cauzata de pandemie, iar gruparea din Riad are un meci cat un sezon, pe terenul rivalei locale Al-Nassr. Cele doua formatii sunt despartite de 6 puncte in ierarhia la zi, cu 8 etape ramase de disputat, astfel ca o victorie a lui Al-Hilal inseamna in proportie de peste 90 la suta castigarea titlului. Jucatorii lui Lucescu se vor distanta la 9 puncte, urmand sa-si permita chiar si 3 infrangeri in ultimele 7 runde.

Evident, Razvan Lucescu e si cu ochii pe bani, mai precis pe prima de obiectiv pe care o are in contract. Seicii arabi i-au oferit anul trecut un salariu de 4 milioane de dolari pe sezon, cu mentiunea unor "suplimente" substantiale in cazul unor succese majore. Astfel, asa cum s-a intamplat si dupa castigarea Ligii Campionilor Asiei, Lucescu si elevii sai vor fi "ingropati" in bani, in cazul tehnicianului roman prima de campionat ridicandu-se la aproximativ 1 milion de dolari.

  • Sa curga MILIOANELE! Razvan Lucescu are MECI DE TITLU la arabi. Antrenorul roman poate fi INGROPAT in bani
VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies