Ronaldinho Atletico Mineiro Campionate externe

Ronaldinho a FUGIT de la Atletico Mineiro! Surpriza uriasa! Unde isi incheie cariera

Ronaldinho a fost dat disparut de clubul sau Atletico Mineiro, iar starul brazilian are sanse mici sa mai revina. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Iulie 2014, 14:41
Data actualizarii: Luni 28 Iulie 2014, 14:41

Dupa 2 ani, Ronaldinho se desparte de echipa si are sanse mari sa ajunga in Egipt. Ronaldinho a fost dat disparut de colegii sai, dupa ultimul meci, de vinerea trecuta, cand Atletico Mineiro a castigat Cupa Sudamericana.

Ronaldinho s-a invoit ca sa mearga la un meci organizat de Deco pe stadionul lui FC Porto, insa nu a ajuns acolo. Apropiatii sai au anuntat ca Ronaldinho a pierdut avionul si a anulat depasarea, dar el nu a revenit la antrenamentele lui Atlteico, echipa aflata in plin campionat. 

"Nu stim nimic de Ronaldinho, asteptam si o noi o veste de la el. Dar dupa modul in care si-a luat la revedere de la noi la ultimul meci nu cred ca mai revine la Atletico", a declarat colegul sau, Jo. 

Ronaldinho are sanse mari sa ajunga in Egipt, la Zamalek. Seful clubului a anuntat ca ii ofera jucatorului un salariu de 2 milioane de euro pe an, insa a anuntat ca Atletico ii cere 10 milioane de euro, suma considerata prea mare de africani.

Besiktas si Galatasaray il vaneaza de multi ani pe Ronaldinho iar acum au o sansa mare sa-l aduca in Turcia. Brazilienii se intreaba acum unde este Ronaldinho si de ce nu da un semn. 

Ronaldinho si-a luat adio de la Atlteico Mineiro cu o postare pe Twitter. "Veti ramane mereu in sufletul meu", a scris el. 

Modifică setările cookies