Reactie extrem de dura a lui Platini in cadrul tragerilor la sorti din Monaco: "E o rusine ce se intampla!" Seful UEFA cere masuri urgente:

Autor: Sport.ro
Vineri 30 August 2013, 16:49

	Reactie extrem de dura a lui Platini in cadrul tragerilor la sorti din Monaco: "E o rusine ce se intampla!" Seful UEFA cere masuri urgente:

► Unic in Romania: “Bataie ca-n filme” cu “Ares” Zambidis! Sambata 20:00, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Presedintele UEFA, Michel Platini, cere noi reguli in ceea ce priveste piata transferurilor. Platini vrea ca lumea fotbalului sa se gandeasca la "ceva mai sanatos" pentru a evita sumele prea mari pe piata transferurilor si transformarea jucatorilor in "produse".

"Eu mereu mi-am dus contractele la bun sfarsit. Astazi unii jucatori devin produse. Noi toti, si in primul rand FIFA, trebuie sa ne gandim la ceva mai sanatos."

"Astazi s-a ajuns ca jucatorii sa nu mai apartina cluburilor, ci unor societati financiare sau unor persoane, este o intoarcere in urma cu 50 de ani, este o rusine, totul a devenit o mare afacere."

"Este nesanatos ca un club sa nu mai includa un jucator in lot pentru a-l forta sa plece si astfel sa reuseasca un transfer", a declarat Platini, vineri, la Monaco.

Platini nu a dat niciun exemplu, insa este cazul formatiei Olympique Lyon, care l-a exclus din lot pe atacantul Bafetimbi Gomis pentru a-l obliga sa se transfere la alta echipa.

"Trebuie sa ne gandim la solutii. Inclusiv pentru perioada de mercato de iarna: dupa patru luni intr-un sezon, jucatorii schimba echipa! Este nesanatos", a mai spus Platini.

Sursa: Mediafax

Beatrice Mahler: Dacă lucrurile continuă în această direcţie, şi decembrie va fi o lună în care vom plânge mult
BRAT

Modifică setările cookies