Campionate externe

Razboi la Zenit! Rusii mai au putin si sar la gatul lui Hulk: "Va bateti joc de noi!" Doua super vedete de 35.000.000 au fost date afara:

Transferat cu surle si trambite la Zenit Sankt Petersburg, Hulk are viata grea cu noii sai colegi.
 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Septembrie 2012, 14:35
Data actualizarii: Luni 24 Septembrie 2012, 14:14

Doua dintre supervedetele rusilor, Alexandr Kerzhakov si Igor Denisov au pornit o adevarata revolta in vestiarul celor de la Zenit, refuzand sa mai intre pe teren in ultima etapa, in semn de protest fata de salariile uriase pe care le primesc noile achizitii.

Brazilianul Hulk, dar si tanarul belgian, Axel Witsel, au fost transferat in aceasta vara, in schimbul fabuloasei sume de 90 de milioane de euro, iar salariile sunt unele pe masura. 6.5 milioane de euro incaseaza fostul jucator al celor de la Porto, in timp ce, mai tanarul sau coleg va castiga cu 3 milioane mai putin.

Luciano Spaletii a incercat sa isi linisteasca jucatorii si i-a pedepsit dur pe 'capii' revoltei, trimitandu-i la echipa a doua.

"Este adevarat ca exista o stare de tensiune la echipa. Unii cred ca daca se bosumfla este solutia buna pentru club in acest moment. Trebuie sa inteleaga ca nu este cazul", a declarat italianul in varsta de 53 de ani.

Presa din Rusia speculeaza ca Denisov si Kerzhakov au fost sustinuti de alti doi jucatori extrem de influenti in vestiarul lui Zenit, Viaceslav Malafeev si Alexandr Anyukov.

SURSA MEDIAFAX

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies