Edinson Cavani Boca Juniors Villarreal Campionate externe

Răsturnare de situație în cazul lui Edinson Cavani! Dat ca și transferat la Villarreal, atacantul are o destinație neașteptată 

Edinson Cavani (35 ani) s-a despărțit de Manchester United în această vară și încă nu și-a găsit echipă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 August 2022, 20:24
Data actualizarii: Vineri 05 August 2022, 20:27

„Matadorul” uruguayan a fost dat ca și transferat la Villarreal, fiind o destinație care l-ar putea ajuta în contextul dorinței sale de a juca la Campionatul Mondial din Qatar. Cu toate astea, viitorul său s-ar putea schimba radical, după cum informează presa din Argentina. 

Edinson Cavani ar putea semna cu un club din Argentina 

Deși prima opțiune a atacantului uruguayan este gruparea lui Unai Emery, presa argentiniană informează că al doilea plan al lui Cavani este Boca Juniors. Conform jurnalistului de la ESPN, Diego Munoz, cel mai bun marcator din istoria lui Paris Saint-Germain și-ar dori să semneze cu gruparea din Argentina. 

Boca și-ar dori să îl transfere pe Edinson Cavani și să îi ofere un contract care să se întindă pe o durată mai mare decât desfășurarea Campionatului Mondial din Qatar, care începe în noiembrie. Uruguay este în grupa H, alături de Portugalia, Ghana și Coreea de Sud. 

Edinson Cavani trebuie să se miște rapid însă, în contextul în care piața de mercato din Argentina se încheie pe 8 august. 

  • 4 milioane de euro este cota lui Edinson Cavani conform Transfermarkt.
  • 133 de prezențe a strâns pentru naționala Uruguayului pentru care a marcat și 58 de goluri. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!