PSG isi face echipa de CAPCAUNI! Dupa Ibrahimovic, inca un fotbalist DEMENT ia drumul Parisului! Seicii sunt gata sa trimita un camion de bani:

Autor: Sport.ro
Luni 19 Noiembrie 2012, 09:37

	PSG isi face echipa de CAPCAUNI! Dupa Ibrahimovic, inca un fotbalist DEMENT ia drumul Parisului! Seicii sunt gata sa trimita un camion de bani:

Seicul miliardar de la PSG continua sa isi indeplineasca toate mofturile.

Presa engleza, prin vocea celor de la Daily Mail, anunta, astazi, ca patronii clubului PSG sunt gata sa plateasca nu mai putin de 40 de milioane de euro in schimbul atancantului celor de la Manchester City, SuperMario Balotelli.

Conform acestora, mutarea este extrem de probabil sa se concretizeze in luna ianuarie a anului viitor, atunci cand se va deschide perioada de mercato in ambele tari.

Radamel Falcao este si el o tinta a francezilor, insa acesta a lasat de inteles ca ar agreea o mutare in Anglia, la Chelsea sau City.

Relatia lui Balotelli cu antrenorul sau s-a racit extrem de tare in ultimul sezon, acesta fiind mai mereu lasat pe banca de rezerve dupa nenumaratele iesiri pe care le-a avut; de altfel, acesta este cunoscut pentru temperamentu sau vulcanic, lucru care nu pare sa-l deranjeze prea tare pe Carlo Ancelotti, managerul vice campioanei Frantei, care s-a declarat un fan infocat al internationalului italian.

Singura intrebare ramane legata de cum vor colabora Balotelli si Ibrahimovic, doi dintre cei mai 'nebuni' jucatori pe care fotbalul european i-a vazut vreodata.

Ratingul României a fost menţinut de S&P. De ce nu am ajuns la "junk"
BRAT