Protestul inedit al unui club mare al Europei: toti titularii lui Sporting au avut numele scrise GRESIT pe tricouri. Care a fost motivul

Sporting Lisabona Benfica FC Porto Portugalia Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Martie 2016, 12:43
Data actualizarii: Luni 21 Martie 2016, 13:05

Sporting Lisabona a castigat cu 5-1 meciul cu Arouca si continua cursa de urmarire a marii rivale Benfica in campionat. Sporting are 65 de puncte, cu doua mai putine decat Benfica si cu patru mai multe decat Porto.

Jucatorii lui Sporting s-au evidentiat printr-o noua victorie la scor in campionatul intern, dar si printr-o masura inedita dictata de club.

Sporting Lisabona a castigat cu 5-1 partida disputata in weekend si a ramas la doua puncte in spatele marii rivale Benfica.

La meciul cu Arouca, cei de la Sporting au intrat insa pe teren cu tricouri inscriptionate gresit. Numele tuturor titularilor au fost "pocite", lucru care i-a surprins pe fani in prima repriza.

Dupa pauza, Teo Gutierrez ori Joao Mario, Guterres si J. Dario in prima repriza, si-au corectat insa numele.

Masura a fost explicata la final de conducerea lui Sporting, care a decis astfel sa traga un semnal de alarma impotriva falsificarii de tricouri. Sefii lui Sporting au incercat sa le atraga atentia si suporterilor care cumpara tricouri "fake".

Clasamentul campionatului

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!