Adrian Ropotan incendii Sankt Petersburg Spartak Moscova TSKA Moscova Campionate externe

Probleme pentru Ropotan: a parasit Moscova din cauza incendiilor!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 August 2010, 18:11
Data actualizarii: Luni 09 August 2010, 18:14

Spartak si TSKA au decis sa paraseasca Moscova si sa se pregateasca in alte orase, dupa ce atmosfera a devenit irespirabila din cauza fumului provocat de incendiile de vegetatie din jurul capitalei.

Spartak Moscova a plecat in Estonia si va folosi baza de pregatire a formatiei Levadia Tallin. Jucatorii echipei de pe locul 9 din prima liga rusa s-au antrenat, luni, la o temperatura de 22 de grade Celsius, in fata catorva sute de fani estonieni.

Totodata, TSKA Moscova s-a "mutat" la Sankt Petersburg, unde va ramane pana miercuri.
Fumul care a acoperit Moscova a pus pe fuga si echipele de hochei pe gheata. Spartak se antreneaza la Ekaterienburg, la fel si Dinamo a ales sa se pregateasca in provincie.

Saptamana trecuta, doua partide din prima liga de fotbal programate in Capitala au fost amanate din cauza fumului, iar federatia a decis sa mute locul de desfasurare a meciului amical Rusia - Bulgaria de la Moscova la Sankt Petersburg.

Potrivit previziunilor meteorologice, valul de canicula care a lovit Mocova va mai dura cateva zile. Rusia este afectata de cele mai grave incendii din istorie, care au provocat moartea a cel putin 52 de persoane, amenintand instalatii civile, militare si nucleare.

Modifică setările cookies