Barcelona Neymar Sandro Rosell Campionate externe

Probleme pentru Barcelona? Judecatorii cer prezentarea contractului de transfer al lui Neymar! Decizia care il poate distruge pe Sandro Rosell:

► Vineri 21:00, in direct SPORT.RO: "Pe urmele lui Klitschko"! Ciocan vs Johnson in main event, LIVE PRO TV 22:45!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Decembrie 2013, 10:55
Data actualizarii: Joi 19 Decembrie 2013, 11:03

Transferul tanarului brazilian Neymar la Barcelona continua sa creeze discutii. Ajuns in Spania in schimbul a 57 de milioane de euro, suma oficiala facuta publica de conducerea Barcelonei, transferul internationalului brazilian este suspectat de autoritatile din peninsula Iberica.

Un scandal de mari proportii s-a iscat la putin timp dupa mutarea atacantului, mai multe voci acuzandu-l pe Sandro Rosell, presedintele Barcelonei, ca ar fi deturnat o mare parte din suma, acestia invocand faptul ca circa 40 de milioane de euro din suma de transfer a ajuns la terte parti.

Cazul a ajuns si pe masa instantelor de judecata din Spania, iar un judecator al Inaltei Curti, Pablo Ruz, a fost desemnat sa analizeze dosarul. Potrivit presei spaniole, acesta a cerut deja mai multe rapoarte financiare ale Barcelonei, incepand cu 2011, dar si toate actele de transfer ale lui Neymar, inainte de a-i chema in boxa acuzatiilor pe Sandro Rosell si Jordi Cases, 'oponentul' presedintelui Barcei.

Ruz a cerut conducerii Barcelonei ca documentatia sa fie prezentata in decurs de 5 zile.

Desi nu au facut public contractul, cele 57 de milioane se pare ca au fost impartite intre mai multe firme, reprezentate fie de tatal lui Neymar, fie de apropiati ai lui Rosell. Cazul va fi analizat in zilele urmatoare.

Modifică setările cookies