Primul derby Mourinho vs. Guardiola, in pericol de a fi amanat! Motivul pentru care fanii ar putea fi nevoiti sa mai astepte infruntarea "greilor"

Autor: Sport.ro
Joi 21 Iulie 2016, 17:47

	Primul derby Mourinho vs. Guardiola, in pericol de a fi amanat! Motivul pentru care fanii ar putea fi nevoiti sa mai astepte infruntarea "greilor"

Manchester United si Manchester City ar trebui sa se intalneasca duminica intr-un meci din cadrul turneului amical International Champions Cup, organizat in acest an in China. Partida este pusa, insa, sub semnul intrebarii.

Jose Mourinho si Pep Guardiola ar trebui sa se intalneasca din nou fata in fata intr-un meci duminica, la Beijing, in cadul International Champions Cup.

Meciul dintre cele doua formatii din Manchester, precum si cel care ar trebui sa il precedeze in ziua de vineri (Manchester United - Borussia Dortmund), ar putea fi anulate din cauza conditiilor meteorologice si a furtunilor care s-au abatut asupra Chinei.

City, United si Borussia sunt la Beijing, acolo unde vremea nu este cea mai buna. The Guardian noteaza ca in intreaga regiune sunt inundatii grave, dupa o serie de furtuni torentiale.

Derbyul formatiilor din Manchester este programat sa se joace pe faimosul "Cuib de pasare", cu o audienta de 91.000 de oameni.

Organizatorii vor decide, insa, daca partida se va juca in urmatoarele ore.

"Exista in acest moment ingrijorari, dar suntem increzatori ca vremea se va mai imbunatati, iar partida va avea loc", a spus Xiaozheng Ben.

Acuzații de trădare între liberali. Orban, comparat cu Liviu Dragnea și Nicolae Ceaușescu. ”Coaliția mimează reforme”
BRAT
Modifică setările cookies