Arda Turan Balonul de Aur Campionate externe

Primele CONTESTATII dupa gala de la Zurich! Arda Turan acuza: "Mi-au schimbat votul" Pe cine a ales

Turcul Arda Turan sustine ca votul sau pentru Balonul de Aur a fost modificat de FIFA. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Ianuarie 2015, 12:10
Data actualizarii: Marti 13 Ianuarie 2015, 12:15

Turan a anuntat pe Twitter ca l-a votat pe Diego Simeone la antrenorul anului, dar in lista publicata de FIFA pe site, votul sau s-ar fi dus in primul rand catre Jose Mourinho, apoi catre Diego Simeone, iar Joachim Low s-ar fi clasat pe locul 3 in topul sau.

Turan joaca la Atletico Madrid, echipa cu care a castigat titlul in Spania si a jucat finala Champions League. Diego Simeone e un antrenor extrem de iubit si considerat omul care a facut posibila aceasta performanta istorica pentru Atletico. E greu de crezut ca Turan ar fi votat cu alt antrenor, in conditiile in care Simeone a fost nominalizat. Sunt si comentarii pe internet care sustin ca este posibil ca turcul sa fi gresit pur si simplu ordinea in formular.

"Am multe intrebari legat de cum se acorda aceste premii. Eu l-am ales pe Diego Simeone la antrenorul anului si pe Cristiano Ronaldo la jucatorul anului.

Pentru mine, Simeone e cel mai bun antrenor din lume si as fi fost extrem de fericit sa-l vad castigator. Vreau ca presa si toata lumea sa stie. Eu cu Simeone am votat", sustine Turan.

Turan a votat la Balonul de Aur in calitate de capitan al nationalei Turciei.  

Modifică setările cookies