Prima reactie dupa ce 'Blocnotes' a fost ARESTAT! Claudiu Raducanu facea 'afaceri' si in Anglia : "Creier ZERO BARAT! A cautat-o!"

Autor: Sport.ro
Marti 28 Octombrie 2014, 14:59

	Prima reactie dupa ce 'Blocnotes' a fost ARESTAT! Claudiu Raducanu facea 'afaceri' si in Anglia : "Creier ZERO BARAT! A cautat-o!"

Fostul jucator al Stelei, Claudiu Raducanu, a fost arestat in Mexic. Detalii aici

Claudiu Raducanu a fost arestat dupa ce a fost prins cu 60 de carduri la el in Mexic. Fostul jucator de la Steaua si Espanyol a facut probleme si cand a evoluat la FC Romania, in Anglia.

Fost coleg cu Raducanu atat in Anglia, cat si in Liga 1, Cornel Cornea a povestit ce facea Raducanu in Anglia.

"Pana la urma, ideea pe care a avut-o aici a pus-o in practica. Toata ziua vorbea de astfel de <minuni>. Ca are prieteni si mai stiu eu. Se gandea sa faca nebunii. Cum e vorba in Romania: nu-i placea la munca. Fiecare cum isi asterne, asa doarme.

El era si privilegiat, practic nu facea nimic la munca. Statea intr-o duba, se plimba toata ziua. Nici macar nu era sofer, statea in dreapta si se plimba toata ziua. Cara mobila, faianta. Nu cred ca i-a placut, salariul cat de cat il multumea. Adica 1.600-1.700 de lire cat lua sa stai degeaba, cred ca e un salariu foarte bun, mai ales pentru Romania.

La cat de tampit era, da. Si eu il stiu ca am jucat 8 ani in Liga 1 cu el. Si ca fotbalist, si ca om. Ok, avea inima buna. Creier, sa ma scuzati, zero barat! El incerca sa vanda mai scump ce cumpara, se tot baga in afaceri.

Chiar nu imi vine sa cred. Si-a cautat-o. Nu e frumos sa vorbesc despre altii, dar a mai dat tepe si pe aici. Concret nu a zis niciodata cand era aici, dar avea povesti" a povestit Cornea pentru Pro TV.

Țara europeană în care s-a înregistrat cea mai mare rată de infectare cu Covid-19 din lume
BRAT

Modifică setările cookies