Portarul cu maini de aur! Buffon si Casillas, intrecuti de un goalkeeper de 24 de ani in topul salariilor! Cine va deveni cel mai bine platit portar al lumii

Portarul cu maini de aur! Buffon si Casillas, intrecuti de un goalkeeper de 24 de ani in topul salariilor! Cine va deveni cel mai bine platit portar al lumii

•Gigi Buffon si Iker Casillas, doi dintre cei mai mari portari ai ultimului deceniu, vor fi din vara intrecuti de un portar in varsta de doar 24 de ani
•Rezerva nationalei Spaniei devine cel mai bine platit goalkeeper din lume

David De Gea, tanarul portar al lui Manchester United, transferat in 2011 pe Old Trafford, pe cand avea doar 21 de ani, va deveni din vara lui 2015 cel mai bine platit goalkeeper al planetei, urmand sa-i intreaca pe Gigi Buffon, Iker Casillas sau pe Manuel Neuer, fotbalist nominalizat la Balonul de Aur alaturi de Cristiano Ronaldo si Lionel Messi.

Rezerva in nationala Spaniei, insa titular cert la Manchester United, echipa in tricoul careia a oferit prestatii extrem de bune si in acest sezon, tanarul David De Gea va primi o oferta fabuloasa de prelungire a contractului, spun jurnalistii cotidianului The Sun.

Manchester United ii va propune lui De Gea, care mai are inca un an si jumatate de contract, o intelegere valabila pentru inca 5 sezoane, dar si un salariu absolut unic pentru un portar - 45 de milioane de euro in 5 ani de zile.

Cu 9 milioane de euro pe an, De Gea va deveni, spun ziaristii britanici, cel mai bine platit portar al planetei. Potrivit acestora, oferta este menita si sa-l convinga pe De Gea sa uite de vehiculatul interes al lui Real Madrid pentru serviciile sale.

De Gea a ajuns in Premier League in 2011, atunci cand Manchester United le-a platit peste 20 de milioane de euro celor de la Atletico Madrid. Acesta a avut un start mai greu, marcat de cateva gafe, si a suferit chiar o interventie la ochi, avand ceva probleme cu vederea.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Comisia Europeană solicită o ”frână de urgență” în privința călătoriilor din India
BRAT
Modifică setările cookies