"Poate juca la orice echipa din LUME! Barca, Real Madrid, Man City .. ar fi titular la oricare!" Jucatorul de care s-a indragostit Ronaldinho

"Poate juca la orice echipa din LUME! Barca, Real Madrid, Man City .. ar fi titular la oricare!" Jucatorul de care s-a indragostit Ronaldinho

Ronaldinho il lauda pe cel mai bun marcator din anul calendaristic 2017.

Golgheterul celor de la Tottenham, Harry Kane, ar fi titular la orice echipa din lume! O spune Ronaldinho, cel care il considera pe atacantul de 24 de ani unul dintre cei mai in forma jucatori din lume. Kane a marcat 35 de goluri in acest sezon in toate competitiile, fiind pentru a 3-a oara in ultimii 4 ani cand depaseste bariera de 30 de goluri. Kane a fost si jucatorul cu cele mai multe goluri marcate in anul 2017: 56, avand o medie de 1.08 goluri pe meci.

"Harry Kane este deja de ceva timp cu adevarat grozav - nu e nicio indoiala ca in acest sezon a trecut la urmatorul nivel" le-a spus Ronaldinho celor de la Mirror. "Acum a ajuns in punctul in care orice echipa din lume il vrea. Ar putea sa fie titular la orice echipa.

Barcelona, Real Madrid, Manchester City, nu conteaza cat de puternica este echipa, el este unul dintre putinii jucatori din lume pentru care s-ar face loc oriunde daca ar exista ocazia sa fie transferat. In ultimele perioade de transferuri am vazut cele mai importante cluburi platind orice suma de bani pentru cei mai buni jucatori.

Pentru 4-5 cluburi am ajuns in punctul in care suma de transfer nu mai este importanta atunci cand vor un jucator, platesc oricat este necesar" a mai spus Ronaldinho.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste față de arestarea lui Navalnîi pe tot teritoriul Rusiei. Peste 2.000 de persoane au fost reținute
BRAT

Modifică setările cookies