Performanta lui "LewanGOLski", cea mai tare din istoria Germaniei, dar nu si a fotbalului. VIDEO | Cele mai tari hat-trickuri marcate vreodata

Performanta lui "LewanGOLski", cea mai tare din istoria Germaniei, dar nu si a fotbalului. VIDEO | Cele mai tari hat-trickuri marcate vreodata

Robert Lewandowski a reusit marti seara un meci fabulos cu Wolfsburg, marcand de 5 ori in victoria obtinuta de Bayern. Acesta a dat o "manita" in 9 minute si a stabilit astfel un record in istoria Bundesligii.

Polonezul din atacul Bayernului a reusit un meci fantastic. Intrat imediat dupa pauza, Lewandowski a intors soarta partidei cu Wolfsburg si a marcat 5 goluri in mai putin de 9 minute.

Varful lui Guardiola a stabilit astfel un record al Bundesligii pentru cel mai rapid hat-trick, dar si unul al marilor campionate pentru cea mai tare "manita" din istorie.

Performanta fantastica a lui Lewandowski i-a facut pe statisticieni sa caute adanc in analele fotbalului reusite similare. Iar descoperirea este una cu totul interesanta. Hat-trickul marcat de Lewandowski in doar 4 minute nu este cel mai rapid din istoria fotbalului.

Ba chiar mai mult, unul dintre fotbalistii care a dat un hat-trick mai rapid decat Lewandowski a reusit performanta chiar in 2015. Este vorba despre Sadio Mane, fotbalistul african al lui Southampton. Acesta a marcat 3 goluri in 176 de secunde cu Aston Villa, in sezonul trecut din Premier League.

Alti jucatori care au reusit astfel de performante sunt Robbie Fowler (273 secunde), James Hayter (140 secunde) sau Jimmy O'Connor (133 secunde).

De mentionat este si faptul ca in istoria fotbalului exista si un portar care a marcat un hat-trick. Este vorba despre nimeni altul decat Jose Chilavert, autor al unei triple in 37 de minute, intr-un meci disputat de fosta sa echipa - Velez Sarsfield.

Robbie Fowler (273 secunde)

Sadio Mane (176 secunde)

James Hayter (140 secunde)

Jimmy O'Connor (133 secunde)

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies