Pep, prima reactie dupa ce Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria Primerei: "Recordul sau va dainui 600 de ani, nu 60"

Pep, prima reactie dupa ce Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria Primerei: "Recordul sau va dainui 600 de ani, nu 60"

►Leo Messi a devenit, weekendul trecut, cel mai bun marcator din istoria campionatului spaniol, acesta ajungand la incredibilul numar de 253 de goluri marcate
►Messi l-a depasit pe Telmo Zarra dupa mai bine de 60 de ani

Leo Messi s-a instalat, in weekendul trecut, pe prima treapta a celor mai buni marcatori din istoria Primerei Division, dupa ce a depasit un alt atacant de legenda - Telmo Zarra (251 goluri).

Unul dintre "creatorii" lui Leo Messi, Pep Guardiola, acum la Bayern Munchen, a vorbit si el despre reusita incredibila a fotbalistului argentinian, acesta ramanand cu sufletul alaturi de fostul sau jucator.

Pep Guardiola si-a exprimat admiratia pentru Leo Messi si a spus ca recordul sau nu va sta in picioare 60 de ani, asa cum a stat cel al lui Telmo Zarra, ci 600 de ani!

"Messi trebuie felicitat si apreciat pentru ceea ce face. Ce a reusit el in fotbal este pur si simplu incredibil. Leo a batut un record despre care toata lumea spunea ca este imposibil de doborat. Cred ca va fi nevoie de 600, nu de 60 de ani pentru ca noul record sa cada", a spus Pep Guardiola, cel care a lucrat cu Leo Messi intre 2008 si 2012, perioada in care Barca a castigat si trofeul Ligii Campionilor.

De asemenea, Pep Guardiola a vorbit si despre echipa la care messi va activa in continuare, spunand ca argentinianul nu va parasi Catalunya.

"Stiu ca Messi ar fi foarte fericit sa isi incheie cariera la Barcelona, o spun cu toata increderea si din inima", a mai spus Pep.

Messi si Guardiola au castigat impreuna trei titluri ale Spaniei, doua Cupe ale Regelui, trei Supercupe, doua Ligi ale Campionilor, doua Supercupe ale Europei si doua Campionate Mondiale ale Cluburilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Oficial: CMBSU a decis impunerea de noi restricții în Capitală. Ce nu vei mai avea voie să faci
BRAT

Modifică setările cookies