Manchester City AC Milan Francesco Camarada Campionate externe

Pep Guardiola, pe urmele atacantului care a marcat 483 de goluri în 86 de meciuri 

Manchester City este în continuă căutare de tineri jucători talentați, de perspectivă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 10:35
Data actualizarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 10:37

Campioana en-titre din Anglia a pus astfel ochii pe o tânără speranță a fotbalului, în vârstă de doar 15 ani, care în prezent evoluează la echipa U19 a lui AC Milan. Francesco Camarda este atacant pur-sânge, iar cifrele sale spun asta. Fotbalistul a fost promovat de la AC Milan Youth la Milan U19 în această vară datorită prestațiilor sale. 

În ciuda vârstei fragede, Camarda a atras deja atenția unor cluburi importante din Europa, iar Manchester City se numără printre ele, după cum scrie Calcio Mercato. Și Borussia Dortmund s-a interesat de tânărul fotbalisit, însă oficialii lui AC Milan sunt încrezători că îl pot reține la club. Italienii au programat deja o întâlnire cu reprezentanții săi, când va îmlini 16 ani, pentru a i se propune o nouă înțelegere.

Atacantul italian cu 483 de goluri în 83 de meciuri 

Francesco Camarada se anunță a fi un nume care promite, asta și în contextul în care cifrele pe care le-a obținut până la această vârstă sunt de-a dreptul incredibile. Jucând la categoriile inferioare, atacantul a reușit un record rar întâlnit. Conform rapoartelor sale, tânărul fotbalist a reușit să marcheze nu mai puțin de 483 de goluri în 86 de meciuri, chiar înainte de a împlini 13 ani. 

Atacantul a jucat și la naționalele de junior ale Italiei, începând cu U15 și până la U17, unde a evoluat în luna august, având trei goluri înscrise în trei meciuri jucate. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!