Campionate externe

Nu degeaba i se spune "Canibalul". Dezvaluiri facute de colegii lui Suarez de la Barcelona: "Mananca fara oprire" :)

Luis Suarez si-a aratat de-a lungul vremii apetitul sporit, iar muscatura pe care i-a aplicat-o lui Chiellini a ajuns stire de prima pagina in ziarele din toata lumea. Acum, un coleg de-ai sai dezvaluire: "E cel mai mancacios din echipa" :)

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Octombrie 2015, 15:30
Data actualizarii: Joi 22 Octombrie 2015, 15:42

Gerard Pique, fundasul Barcei, a sustinut o sesiune de Q&A cu supoterii Barcelonei, acesta facand dezvaluiri care le-au adus acestora zambetul pe buze.

Printre altele, Gerard Pique a fost intrebat despre tabieturile culinare ale colegilor sai si despre cine e cel mai gurmand din echipa.

Iar raspunsul acestuia a fost unul oarecum asteptat. Pentru ca lui Suarez nu i se spune degeaba "Canibalul", uruguayanul fiind cel mai mancacios fotbalist al Barcei.

"Suarez pare astfel ca a invatat sa-si concentreze poftele pe preparate culinare si nu pe...adversari", s-au amuzat apoi fanii spanioli :)

Pique a mai fost intrebat daca detine un animal de companie, iar raspunsul sau a starnit, de asemenea, rasete: "Il am pe Bartra", a spus acesta, facand referire la unul dintre colegii sai.

Gerard Pique a mai spus ca este innebunit dupa trupa Coldplay, ca actorul sau preferat este Denzel Washington, dar si ca este mare fan al lui LeBron James.

Modifică setările cookies