Ofertele refuzate de Cristiano Ronaldo pentru a juca la Al Nassr! Superstarul portughez a dezvăluit tot

Cristiano Ronaldo al nassr Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 18:33
Data actualizarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 18:43

Cristiano Ronaldo a fost prezentat în mod oficial la Al Nassr. 

Înainte a de ieși pe teren în fața a zecilor de mii de fani care l-au așteptat, Cristiano Ronaldo a vorbit despre provocare a de a juca la Al Nassr, dezvăluind că a refuzat numeroase oferte pentru a ajunge în Arabia Saudită. 

"Pentru mine e o oportunitate nu doar în fotbal, dar și să schimb mentalitatea noii generații. Nu mulți știu, dar multe cluburi din Europa, Brazilia, Australia, SUA, chiar și Portugalia, au încercat să mă transfere, dar mi-am dat cuvântul clubului, e o provocare bună, știu ce vreau și știu și ce nu vreau. E o provocare să ajut cu experiența mea să schimbăm și să câștigăm puncte, dar și la fotbal feminin, vreau să ofer o viziune diferită asupra țării, fotbalului, de aceea am acceptat această oportunitate", a declarat starul portughez în cadrul unei conferințe de presă. 

Clauza secretă prin care Cristiano Ronaldo poate reveni în UEFA Champions League 

Potrivit presei iberice, respectiv Marca, în înțelegerea semnată între starul portughez și gruparea din Arabia Saudită există o clauză potrivit căreia jucătorul poate fi împrumutat sezonul viitor la Newcastle dacă formația din Premier League se califică în Champions League. Acest lucru poati fi posibil, având în vedere că ambele cluburi aparțin aceluiași fond de investiții.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!