Momentul in care Barcelona a fost INGENUNCHEATA! Pep si-a distrus singur creatia: Bayern, prima echipa care DOMINA Barca in ultimii 5 ani

Autor: Sport.ro
Joi 25 Iulie 2013, 10:03

	Momentul in care Barcelona a fost INGENUNCHEATA! Pep si-a distrus singur creatia: Bayern, prima echipa care DOMINA Barca in ultimii 5 ani

►Incepe HegeMOUnia! Chelsea loveste Mouteste in ASIA, joi ora 16:30, in direct Sport.ro si voyo.ro

Era de dominatie a Barcelonei este la sfarsit - spun mai toti oamenii de fotbal dupa infrangerea catalanilor din meciul amical cu Bayernul lui Pep Guardiola.

Si nu o spun pentru ca Barcelona nu ar mai fi o echipa extrem de puternica, mai ales dupa venirea lui Neymar si a lui "Tata" Martino, ci manati fiind de jocul incredibil al nemtilor, care, dupa ce au castigat tripla istorica - Liga, Campionat, Cupa - au reusit sa demoleze inca o data Barcelona, de aceasta data fiind superiori pana si la capitolul posesie, capitol la care Barcelona nu mai "pierduse" un meci de mai bine de 5 ani de zile.

Desi singura statistica care are intradevar relevanta este cea legata de goluri, nemtii anunta ca dupa ce a invins Barcelona pana si la posesie, Bayern este cea mai tare echipa din lume.

Echipa bavareza pare sa se simta extraordinar si in acest sezon, chiar daca a suferit o schimbare majora la nivelul staffului tehnic, iar dovada este data si de ultimele rezultate - 4-0 cu Hamburg; 5-1 cu Gladbach si 2-0 cu Barcelona.

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT