Primul adversar ADEVARAT pentru stelisti? "Georgienii alearga de mananca pamantul!" Care este arma secreta cu care vor sa DISTRUGA Steaua:

Autor: Sport.ro
Joi 25 Iulie 2013, 08:12

	Primul adversar ADEVARAT pentru stelisti? "Georgienii alearga de mananca pamantul!" Care este arma secreta cu care vor sa DISTRUGA Steaua:

►Incepe HegeMOUnia! Chelsea loveste Mouteste in ASIA, joi ora 16:30, in direct Sport.ro si voyo.ro

Steaua a defilat in sezonul trecut de campionat si pare ca si sezonul asta va curge in aceeasi directie, principalul avantaj al campionilor fiind pregatirea fizica - recunosc chiar adversarii.

Cu o pregatire de invidiat, preparatorul fizic Thomas Neubert facand minuni pentru stelisti, echipa din Ghencea isi macina usor adversarii la fiecare meci, jucatorii lui Reghecampf avand o disponibilitate la efort, potrivit statisticilor, mult mai mare decat a adversarilor.

Acest lucru nu se va intampla, insa, si impotriva georgienilor de la Dinamo Tbilisi, spune Marian Iancu, care anunta ca echipa lui Dusan Uhrin este cel putin la fel de bine pregatita fizic si e gata sa abordeze dubla din Europa League.

Cu doua mandate de antrenor la Poli, Uhrin este foarte bine cunoscut de Iancu, care ii avertizeaza acum pe stelisti:

"Steaua va juca impotriva unei echipe care va fi cel putin la fel de bine pregatita, deci diferenta nu se va face din punct de vedere fizic. Sunt sigur ca si gabaritul va fi cel putin egal, la cum isi aseaza Uhrin echipa in teren. Vor avea probleme foarte mari la fazele fixe. Nu exista mingea inapoi in jocul echipelor lui Uhrin. Este un om meticulos, care se gandeste doar la victorie si e si norococ, ceea ce e foarte important in fotbal. Joaca pana in ultimul minut. Cred ca 80% din victorii au venit la limita, cu goluri in minutul 85", a spus Marian Iancu la Digisport.

De altfel, fostul patron al Timisoarei spune ca Uhrin are si avantajul ca ii stie pe cativa dintre stelisti, Latovlevici, Bourceanu si Nikolic fiind antrenati in trecut de tehnicianul de origine ceha.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT