Adevarul INCREDIBIL din spatele acestei transformari! Cat i-a luat acestui barbat sa realizeze fotografia: "Totul este doar o iluzie"

Autor: Sport.ro
Joi 25 Iulie 2013, 09:07

	Adevarul INCREDIBIL din spatele acestei transformari! Cat i-a luat acestui barbat sa realizeze fotografia: "Totul este doar o iluzie"

►Incepe HegeMOUnia! Chelsea loveste Mouteste in ASIA, joi ora 16:30, in direct Sport.ro si voyo.ro

"Nu exista niciun dubiu ca traim intr-o lume a manipularii, a promisiunilor false si a asteptarilor exagerate" - este fraza de la care Andrew Dixon, un antrenor personal ce locuieste in Statele Unite a decis sa isi inceapa experimentul.

Cu peste 11 ani de experienta, americanul spune ca a intalnit mii de oameni care dau gramezi de bani pe diete sau antrenamente speciale pe DVD-uri, in speranta ca vor slabi sau isi vor dezvolta musculatura, exact ca modelele prezentate.

Dixon spune, insa, ca totul este marketing, iar transformarile prezentate sunt de fapt niste falsuri, fotografiile fiind intotdeauna modificate sau manipulate cu ajutorul luminii, a unghiurilor, dar si a bronzului celor care pozeaza sau a faptului ca se incordeaza.

"In opinia mea, toate aceste fotografii sunt niste falsuri, nu exista un program de 90 de zile care sa te faca sa arati asa cum promit cei care vand astfel de iluzii. Rezultatele care apar atat de rapid sunt intotdeauna temporare, iar acesta este un factor care trebuie luat in considerare atunci cand vedeti aceste transformari. Cei care pozeaza au adesea obiceiul sa se infometeze si sa nu bea deloc apa chiar si cu doua zile inainte, totul pentru a avea un aspect mai slab. In realitate ei sunt deshidratati, iar dupa ce realizeaza fotografiile poti vedea cu ochiul liber ca nu arata deloc perfect", spune acesta.

Mai mult, antrenorul a incercat sa faca si el o astfel de sedinta foto.

"Am cam in jur de 185 pounds (83 kilograme) si circa 16% grasime. Eram extrem de balonat, forma mea fizica lasa de dorit. Chiar si asa, mi-am rugat prietena sa-mi faca o poza inainte. Apoi m-am dus, m-am ras in cap si pe tot corpul, am facut un antrenament de tractiuni si flotari, am ajustat lumina din camera si m-am incordat cat am putut de tare, fara sa para ca stau intr-o pozitie ciudata. Rezultatul il vedeti si voi mai jos, dar tineti cont ca totul s-a intamplat in doar o ora!", este dezvaluirea americanului.

La doar o cateva saptamani, americanul a facut din nou o sedinta.

"Am luat si mai mult in greutate, aveam 100 de kilograme si 19% procent de grasime, dar poza arata cu totul incredibil".


 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT