Misiune IMPOSIBILA! "Au dat 700 de pase! Astia plimba mingea, paseaza, apoi bang-bang-gol!" Solutia NEBUNA a unui antrenor hipnotizat de Barca:

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Septembrie 2012, 20:44

	Misiune IMPOSIBILA! "Au dat 700 de pase! Astia plimba mingea, paseaza, apoi bang-bang-gol!" Solutia NEBUNA a unui antrenor hipnotizat de Barca:

Barcelona i-a speriat pe scotienii de la Celtic, care inca nu au uitat un meci din urma cu 4 ani. Acum, cosmarul revine.

Celtic pierdea in 2008, in Liga, un meci cu Barcelona, din optimi. Nimic nou, poate doar faptul ca insularii marcau de doua ori, intr-un meci dominat si castigat de Barca cu 3-2.

Numai ca la final, antrenorul de atunci al echipei din Glasgow, urmarea statistica paselor reusite de adversar, scrie Daily Record.

"Cand noi am jucat cu Barca, in 2008, toata Marea Britanie a inteles ca este vorba de o echipa speciala. Faceam analiza cu sistemul Prozone. Cand a venit Manchester United sa joace cu noi, au pasat de 340 de ori. Cred ca AC Milan a avut 360 de pase sau pe aici. Am reusit sa-l blocam pe Andrea Pirlo. Dar Barcelona a venit pe Celtic Park si a dat 700 de pase. Trebuie sa mearga la o capela sau la o biserica, unde prefera, sa se roage mai intai, daca vor sa castige cu Barcelona anul asta", a spus Gordon Strachan, antrenor la Celtic intre 2005 si 2009.

Anul acesta cosmarul se intoarce: Barca si Celtic se vor intalni in Liga, in grupa G.

Ratingul României a fost menţinut de S&P. De ce nu am ajuns la "junk"
BRAT