Mircea Sandu Mircea Lucescu Campionate externe

Mircea Sandu a anuntat viitoarea destinatie a lui Lucescu: "Ajunge in fazele superioare Champions League in mod cert"

Sandu a vorbit despre viitorul lui Lucescu, dupa ce antrenorul roman a anuntat recent ca va pleca de la Sahtior la sfarsitul sezonului

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Mai 2015, 17:54
Data actualizarii: Luni 18 Mai 2015, 18:04

Mircea Sandu e convins ca Lucescu va alege Turcia in aceasta vara si spune ca Fenerbahce a incercat sa-l ademeneasca inca de vara trecuta. Astazi, presa turca a anuntat ca Jurgen Klopp este in discutii avansate cu Fener si ar putea sa semneze in cateva zile. DETALII AICI

"Mircea Lucescu o sa fie in Turcia incepand cu sezonul viitor, la una dintre cele trei mari. Probabil ca la Fenerbahce. Nu cred ca se duce in Rusia. Inca de anul trecut a fost cautat de Fenerbahce."

"Oriunde s-ar duce face treaba. El, daca are trei ani la dispozitie castiga campionatul, se duce si in fazele superioare ale Champions League in mod cert.", a spus Sandu la DigiSport.

"Plec de la Sahtior"

Mircea Lucescu a anuntat saptamana trecuta, intr-un interviu acordat publicatiei turce Millyet, ca va pleca de la Sahtior la finalul sezonului.

"Adevarul este ca la finalul sezonului voi pleca de aici. Pentru ca suntem in mijlocul razboiului. Daca s-ar intampla asa ceva in Africa as intelege, dar suntem in Europa in razboi. Este o situatie inacceptabila.

"Pe de alta parte avem discutii cu federatia cu privire la formatul campionatului. Avem toate meciurile in deplasare. Conditiile de munca sunt dificile. Vreau sa spun inca o data, nu stiu ce va fi la finalul sezonului, dar pana in acest moment nu am discutat si nu m-am inteles cu nimeni din Turcia", a declarat Lucescu.

Modifică setările cookies