Pandurii Targu Jiu Liga 1

Cum va arata noua ARENA de 20 de milioane de la Targu Jiu. Capacitate de 15.000 de locuri cu tribune acoperite. FOTO

Stadion nou in Liga I!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Mai 2015, 17:36
Data actualizarii: Luni 18 Mai 2015, 17:53

Pandurii va avea stadion de 20 de milioane de euro. Razbvan Burleanu, Victor Ponta si Liviu Dragnea au fost prezenti la semnarea contractului de la Primaria din Targu Jiu! 

"Va rog sa va tineti de timp, iar noi va asiguram ca va punem la dispozitie banii, autorizatii, tot ceea ce aveti nevoie ca sa reusiti. (...) Eu cred ca merita Pandurii si Targu-Jiul un stadion modern. (...) Sper ca foarte curand sa venim sa semnam si contractul pentru modernizarea Salii Sporturilor, e foarte important ca Targu-Jiu sa poata sa-si mentina un anumit nivel al sportului, si la fotbal, si la baschet, si la handbal, e extraordinar pentru identitatea locala lucrul acesta. Inca o data rog constructorul, CNI si primaria sa respecte termenul de finalizare, ca bani vor fi cu siguranta, zic ceea ce depinde de noi, de Guvern", a declarat prim-ministrul.

Ministrul demisionar al Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, a afirmat ca Romania are nevoie de astfel de investitii.

"In ceea ce priveste modernizarea stadionului de la Targu-Jiu, care practic incepe de astazi (sambata - n.r.), spunea domnul primar ca e actul de nastere. Vreau sa va spun ca a fost o nastere lunga si grea, pentru ca trebuie sa discutam deschis despre greutatea de a se duce la capat o procedura de achizitie in Romania. O felicit pe doamna director de la CNI, care e aici, pe care o incurajez sa nu cedeze si sa ramana la fel de determinata in a duce la capat toate aceste proceduri, cu toate piedicile care au fost puse si care probabil ca vor mai aparea, pentru ca Romania are nevoie de astfel de investitii", a precizat el.

Investitia de modernizare a Stadionului "Tudor Vladimirescu" din Targu-Jiu presupune ca tribunele sa fie acoperite integral, iar capacitatea sa creasca de la 9.000 de locuri, cate are in prezent, la circa 15.000 de locuri. De asemenea, noul stadion urmeaza sa fie prevazut si cu o parcare de 400 de locuri, amenajata pe doua niveluri. 

Sursa: Agerpres

Foto: Panduriics.ro

Clubul Pandurii a anuntat si un imn nou, care este gata la timp pentru finala Cupei Ligii cu Steaua de pe 20 mai. Tavi Colen este autorul noului imnului. 

Modifică setările cookies