Campionate externe

Messi, cu o saptamana mai aproape de o noua Gheata de Aur! Argentinianul conduce cursa, dar e urmat indeaproape de Mbappe! Podiumul, completat de un atacant de 36 de ani

Leo Messi este cu o saptamana mai aproape de castigarea unei noi Ghete de Aur. El continua sa conduca cursa pentru trofeul de cel mai bun marcator din fotbalul european.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Martie 2019, 18:06
Data actualizarii: Luni 11 Martie 2019, 18:11

Leo Messi a inceput o noua saptamana la conducerea clasamentului pentru Gheata de Aur. Argentinianul Barcelonei a ajuns la 26 de goluri in actuala stagiune din La Liga si are doua reusite mai mult decat Mbappe, vedeta lui PSG. Podiumul este completat de italianul Fabio Quagliarella, primul fotbalist trecut de 36 de ani care ajunge la cota 20 in Serie A intr-un sezon.

Cristiano Ronaldo se afla pe locul 4 in clasamentul golgheterilor din fotbalul european, cu 19 reusite si 38 de puncte. Piatek, de la Milan, e pe 5, in timp ce Aguero, de la City, ocupa pozitia a 6-a.

  • Messi, cu o saptamana mai aproape de o noua Gheata de Aur! Argentinianul conduce cursa, dar e urmat indeaproape de Mbappe! Podiumul, completat de un atacant de 36 de ani

Clasamentul actualizat pentru Gheata de Aur

CITESTE SI

Modifică setările cookies