Zidane nu revine singur la Real! Lista de transferuri pentru resuscitarea echipei! Perez si-a dat acordul! 

Zinedine Zidane revine la Real Madrid! 

Real Madrid il demite pe Santiago Solari, antrenorul numit interimar in locul lui Julen Lopetegui, dar care a primit contract permanent pentru doi ani si jumatate dupa un debut bun.

Real Madrid a ratat insa toate obiectivele, iar Solari va fi dat afara in aceasta seara, anunta presa din Spania.

In locul lui Solari revine Zinedine Zidane, antrenorul care a plecat anul trecut dupa ce a cucerit al treilea trofeu la rand in Champions League.

Zidane a anuntat atunci final de ciclu si nevoia de schimbari masive in lot. Perez nu a fost de acord, iar Zidane a plecat.

De aceasta data, Perez e de acord cu cererile lui Zidane pentru reconstructia din vara. Antrenorul francez ii vrea pe Hazard, Neymar si Salah din vara si are sanse mari sa-l ia pe belgian. Jucatorul lui Chelsea a anuntat de mai multe ori ca viseaza sa ajunga la Real Madrid, insa Abramovic s-a opus de fiecare data unui transfer.

Pentru Neymar si Salah ii va fi foarte greu lui Perez sa-i transfere. Totusi, cei doi pot fi adusi la pachet intr-o mutare de sute de milioane de euro. Pe langa trofeele aduse, Zidane a si economisit multi bani, Realul fiind destul de putin activa pe piata transferurilor in cei doi ani si jumatate cu Zidane pe banca. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tătaru: Suntem pe o pantă descendentă, pandemia este controlabilă în acest moment
BRAT