Mesajul EMOTIONANT la sfarsitul a 4 ani de COSMAR! Kaka, gest superb pentru fanii Realului! Ce scrisoare le-a trimis:

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Septembrie 2013, 21:18

	Mesajul EMOTIONANT la sfarsitul a 4 ani de COSMAR! Kaka, gest superb pentru fanii Realului! Ce scrisoare le-a trimis:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Transferat in ultima zi de mercato la AC Milan, brazilianul Ricardo Kaka, unul dintre cei mai scumpi fotbalisti din istoria fotbalului, a tinut sa faca un ultim gest catre fanii alaturi de care a fost in ultimele sezoane, transmitandu-le suporterilor de pe Bernabeu ca Realul va ramane mereu in inima lui, chiar daca perioada petrecuta la echipa "blanco" a fost una deloc fasta pentru el.

"Dragi madrileni,

Au fost patru sezoane intense, in care m-am dedicat la maximum. In acesti patru ani, imbracand tricoul alb al lui Real Madrid, am castigat trei trofee si respect cu tot sufletul meu acest club urias.

Acum incepe o noua etapa in cariera mea, dar imi raman dragostea si amintirile frumoase din Spania, dar si siguranta ca toate eforturile au fost facute pentru obtinerea succesului.

Au fost multe momente dificile, dar faptul ca am facut parte din istoria acestui club urias, precum este Real Madrid, va face mereu parte din viata mea.

Sunt recunoscator colegilor mei, antrenorilor si tuturor celor care lucreaza la club, sefilor, presedintelui Florentino Perez, dar si tuturor fanilor lui Real Madrid, care m-au sustinut in toti acesti patru ani.

Va multumesc si 'Hala' Madrid! Kaka".

In cele patru sezoane petrecute la Real Madrid, Kaka a jucat doar 85 de meciuri in Primera Division, reusind sa inscrie de 23 de ori. Brazilianul a fost cumparat in 2009, in schimbul a 64 de milioane de euro, si a reusit sa castige un titlu de campion al Spaniei cu echipa de pe Bernabeu.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Cetățenii din București se pot programa pentru vaccinare anti-Covid și în județul Ilfov
BRAT

Modifică setările cookies