Marius Sumudica Al Shabab Arabia Saudita Campionate externe

VIDEO Marius Șumudică își anunță revenirea în Arabia Saudită! Mesaj pentru fanii lui Al Shabab

Marius Șumudică (51 de ani) este liber de contract de la începutul lunii februarie, după ce și-a reziliat contractul cu turcii de la Yeni Malatyaspor, însă antrenorul este gata de o nouă provocare.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Martie 2022, 14:13
Data actualizarii: Duminica 20 Martie 2022, 14:13

Într-un mesaj postat pe Twitter, Șumudică spune că a fost întrebat atât de presa, cât și de fanii din Arabia Saudită despre o posibilă revenire în Golf, iar antrenorul anunță că este gata să se întoarcă în campionatul unde a mai pregătit-o pe Al Shabab, în sezonul 2018/2019.

Marius Șumudică, gata de o revenire în Arabia Saudită

"Un jurnalist saudit m-a sunat în această dimineață să mă întrebe dacă m-aș întoarce în țară pentru a lucra acolo. O să las doar acest videoclip în locul unui răspuns.

Și un scurt mesaj pentru faniii lui Al Shabab care îmi scriu pe Twitter: într-o zi, mă voi întoarce acasă", se arată pe contul lui Șumudică de Twitter.

În videoclipul atașat postării, Șumudică este aclamat de fanii din Arabia Saudită, în perioada în care antrena la Al Shabab.

La Al Shabab, Șumudică a strâns 32 de meciuri, a înregistrat 16 meciuri, nouă remize, șapte înfrângeri și a avut o medie de 1,78 puncte pe meci. Cu tehnicianul român la conducere, saudiții au încheiat sezonul pe locul 5.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!