Marius Sumudica al raed Al-Shabab Campionate externe

Marius Șumudică a vorbit despre zvonurile plecării de la Al-Shabab! Ce a spus antrenorul român 

Marius Șumudică (51 ani) poate pleca de la Al-Shabab la finalul contractului, care îi expiră pe 30 iunie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Iunie 2022, 13:24
Data actualizarii: Sambata 25 Iunie 2022, 13:26

Antrenorul român s-a înțeles cu Al-Shabab pe 30 martie 2022, având un contract valabil până la finalul lunii iunie, la finalul căruia ar urma să plece de la echipă. Șumudică ar putea însă să rămână în Arabia Saudită, însă la rivala actualei sale echipe, Al-Raed, după ce a apărut în presă informația potrivit căreia ar fi ajuns deja la un acord cu gruparea menționată. 

Marius Șumudică a vorbit despre zvonurile plecării de la Al-Shabab 

Marius Șumudică a vorbit despre plecarea de la Al-Shabab, dezvăluind că nu a semnat niciun acord cu Al-Raed și nici nu intenționează să facă acest lucru. Cu toate astea, antrenorul român a declarat că va continua să antreneze în zona Golfului. 

„Am văzut că a apărut informația cu Al-Raed. Nu am semnat nimic și oricum nu o să o fac până la finalul campionatului. Noi avem un meci foarte important cu Al-Ahli și în funcție de rezultat voi lua o decizie. Cert este că voi continua în zona Golfului”, a declarat Marius Șumudică pentru digisport.ro

Al-Shabab se află pe locul 4 în clasament, având 54 de puncte obținute în 29 de meciuri jucate, cu 10 mai puțin decât liderul Al-Hilal. În 10 meciuri disputate sub comanda lui Marius Șumudică, echipa din Golf a câștigat șase, a remizat în două dintre ele și a suferit două înfrângeri. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!