Campionate externe

Manchester United, cu ochii pe unul dintre jucătorii importanți ai Barcelonei! Fotbalistul pentru care englezii oferă 55 de milioane

„Diavolii roșii” ar putea transfera de la Barcelona! 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 15:09
Data actualizarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 15:10

Ralf Rangnick a fost numit antrenor interimar la Manchester United până la finalul sezonului, astfel că oficialii clubului caută să facă și transferuri prin care să întărească lotul. Unul dintre jucătorii pe care a pus ochii antrenorul este unul dintre fotbaliștii importanți ai Barcelonei. 

Frenkie de Jong este ținta oficialilor lui United, iar în fereastra din iarnă ar încerca să facă o ofertă pentru mijlocașul neerlandez. De Jong a fost adus în 2019 de la Ajax, în schimbul a 86 de milioane de euro, însă suma pe care „diavolii roșii” o oferă este departe de suma cheltuită de catalani. 

În contextul problemelor financiare de la clubul de pe Camp Nou, sefii de pe Old Trafford nu sunt dispuși să plătească mai mult de 55 de milioane de euro în schimbul mijlocașului, asta după ce au refuzat propunerea de a-l transfera pe Coutinho, venită din partea catalanilor. 

Suma nu este pe placul Barcelonei, care vrea să obțină cel puțin 70 de milioane de euro în schimbul jucătorului care a bifat 17 meciuri în acest sezon, anunță El Nacional. Forma lui de Jong din acest sezon nu se mai ridică la nivelul celor din anii trecuți, astfel că oficialii de pe Camp Nou ar putea accepta să îl vândă dacă propunerea este una apropiată de cerințele lor, mai ales în contextul problemelor economice de la club. 

Modifică setările cookies